Gemeente Nieuwegein over de training Rechten van betrokkenen & datalekken

“Voor onze privacy ambassadeurs zochten wij een training op locatie over datalekken en rechten van betrokkenen. De inhoud van de training was ontzettend interessant en relevant voor onze gemeente. De trainer was goed op de hoogte van de uitdagingen en behoeften die we als gemeente tegenkomen. Ze had zich grondig verdiept in onze specifieke situatie en heeft de training daarop
afgestemd. Dit zorgde voor een directe betrokkenheid en een gevoel van relevantie bij alle deelnemers.

Wat de training echt onderscheidt, is de interactieve aanpak. In plaats van passief naar een spreker te luisteren, werden we actief betrokken. Dit zorgde niet alleen voor een levendige en dynamische sfeer, maar ook voor een dieper begrip van de materie. We konden onze vragen stellen en de trainer was zeer bekwaam in het beantwoorden ervan. De trainer gaf concrete voorbeelden die specifiek gericht waren op onze werkomgeving. Daarnaast was er ruimte om te oefenen met de materie.

Al met al was de training van Privacycoaches voor onze gemeente een waardevolle ervaring. We raden deze training ten zeerste aan aan andere gemeenten en organisaties die op zoek zijn naar een interessante, interactieve en praktisch toepasbare training.”

Jordy Schreurs over het Privacy Excellence Traineeship

“Vanuit het traineeship begon ik met een opdracht bij KLM, waar ik straks in dienst treed. Ik ben in het traineeship gestapt omdat de klik met Angela goed was. Daarnaast leek het avontuur me leuk!

De combinatie van leren en doen – dus direct aan de slag gaan op een opdracht – is een toffe combinatie, maar soms ook wel intens. Je moet lef hebben, het voelt soms alsof je in het diepe wordt gegooid. Maar je wordt natuurlijk niet aan je lot overgelaten. De begeleiding vanuit Privacycoaches was heel goed, ze waren er altijd om te sparren.”

Lees hier het hele verhaal van Jordy.

Prodrive Technologies B.V. over de training HR & privacy

“The training is very useful for HR staff in their day-to-day tasks and I’m already seeing some of their initiatives. The interactive and friendly environment made this workshop unforgettable. Compliments to you and your team and good luck in your future projects!”

Bartek Hoven over het Privacy Excellence Traineeship

“Ik begon in 2022 in het traineeship met een opdracht bij Rabobank, waar ik binnenkort in dienst treed. Als je interesse hebt in privacy en het leuk vindt om het juridische deel écht in de praktijk te brengen, dan is dit traineeship wat voor jou. Je wordt weliswaar in het diepe gegooid, maar er is genoeg begeleiding.

Als trainee ben je volledig inzetbaar in een organisatie en neem je veel privacykennis mee vanuit de trainingen. Een trainee is bereid om te leren, dus als opdrachtgever moet je hem of haar daarvoor wel de ruimte geven. Het voordeel: je hebt dan een medewerker die heel actief bezig is met privacy.”

Lees hier het hele verhaal van Bartek.

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

blank

Start typing and press Enter to search