Coaching voor FG’s

blank

De rol van functionaris gegevensbescherming is, vanwege de onafhankelijke positie, vaak een eenzame rol. Ben jij als FG op zoek naar een ervaren sparringpartner? Investeer dan nu in onze strippenkaart voor FG-coaching.

Angela is een sparringpartner op niveau.

Ze heeft ruime praktijkervaring als FG.

Flexibel: strippenkaart met 10 uur coaching.

Coaching op inhoud en vaardigheden.

Coaching voor FG’s

Als functionaris gegevensbescherming is het vaak lastig om binnen de organisatie waar je werkt een goede sparringpartner te vinden. Dat kan gaan om inhoudelijke kwesties, maar ook om jouw plek in de organisatie. Denk aan het jezelf verhouden tot de directie, awareness realiseren, je rol onder de aandacht brengen en management / directie kunnen overtuigen.

Het is dan goed om te kunnen sparren met iemand die exact weet wat je meemaakt en wat jouw functie inhoudt (en wat niet!).

Bij FG-coaching kun je aan het volgende denken:

  • Inhoudelijk sparren op het gebied van wetgeving.
  • Meedenken over awareness binnen de organisatie.
  • Advies over het creëren van draagvlak binnen de directie.
  • Inhoudelijke feedback op documenten, plannen en rapportages.
  • Coaching op het gebied van vaardigheden.
  • Advies over het omgaan met bepaalde situaties.

Goed om te weten: wij hebben ook een opleiding voor FG’s waarin we theorie, praktijk en vaardigheden combineren. Er is een basisopleiding (voor een beginnend FG) en een expertopleiding (voor een gevorderd FG).

Coaching voor FG's
Coaching voor FG's

Investeer in jouw rol als FG

Privacycoaches heeft ruime ervaring als FG, onder andere bij Aegon en de Autoriteit Persoonsgegevens. Ze heeft in grote en kleine organisaties gewerkt, voor bedrijfsleven en overheid.

Coaching voor FG’s past zich aan naar jouw behoefte en zet je in naar jouw behoefte: jij bepaalt wanneer je wilt sparren.

Je koopt een strippenkaart met 10 uur coaching voor € 1.395,- ex btw. Op die manier weet je vooraf precies waar je aan toe bent qua kosten. De strippenkaart is 2 jaar geldig.

Wil je overleggen of onze FG-coaching bij jou past? Neem dan gerust contact op.

Daarom Privacycoaches

blank

Wij zijn heel goed in privacy, that’s it. En we delen onze kennis, jarenlange ervaring en best practices graag met onze klanten. Of – in dit geval – met andere FG’s.

We kennen de rol van functionaris gegevensbescherming, maar ook die van privacy jurist, privacy officer, privacy consultant en projectmanager. Met onze praktijkervaring weten we hoe we mensen in beweging krijgen en privacy een plek in een organisatie geven.

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

blank

Start typing and press Enter to search