Wij zijn privacy consultants 
die een stap verder gaan:

onderlijn-test

Wij privacy coaches helpen bedrijven te voldoen aan privacywetgeving én meerwaarde te halen uit hun data.

Professionals met een hart voor privacy

Wij hebben Privacycoaches opgericht omdat er nog geen gespecialiseerd consultancybureau was dat bedrijven echt ontzorgt tegen scherpe tarieven. Met privacy specialisten die goede kwaliteit leveren zonder over the top te gaan en die pragmatisch te werk gaan.

Omdat wij verschillende privacy-rollen hebben ingevuld binnen diverse bedrijven, weten we wat wel en wat niet werkt. We snappen hoe je een organisatie in beweging krijgt en privacy daarin een bestendige plek geeft. Als Privacycoaches willen we die kennis en ervaring delen met onze klanten.

Wij zijn bevlogen professionals met een hart voor privacy. We willen laten zien dat privacy méér is dan een ‘verplichting’ en juist in je voordeel kan werken. Want er mag meer met data dan je denkt.

Privacy coaches klanten

Onze Klanten

Wij zijn er voor bedrijven die praktische oplossingen zoeken voor hun privacyvraagstukken. En voor bedrijven die vooruitgang willen boeken en samen willen kijken wat privacy nog meer voor hun datastrategie kan betekenen.

Met onze dienstverlening zorgen we dat onze klanten compliant zijn en blijven. Zodat zij zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Daarnaast helpen we onze klanten hun data optimaal te benutten, zodat privacy bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen in plaats van deze afremt.

Onze aanpak

De combinatie van onze aanpak, ons kennisniveau en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij onze klanten succesvol helpen.

  • Positief – Wij kijken naar wat er wél kan. Het is niet zo interessant om te weten wat er niet mag: het is veel interessanter (en leuker) om te weten wat er wel mogelijk is!
  • Pragmatisch – Van juridisch naar praktisch. Met onze enthousiaste en vooral praktische aanpak zorgen we dat de gehele organisatie meebeweegt. We maken gebruik van standaarden waar mogelijk en van maatwerk waar nodig.
  • Persoonlijk – Aandacht voor resultaat en mensen. Bij elke opdracht zijn wij, Annechien en Angela (oprichters van Privacycoaches), persoonlijk betrokken en ontzorgen we onze klanten van begin tot eind. Door onze ervaring kunnen we snel de diepte induiken en onze aanpak afstemmen op jouw organisatie.
privacy coaches aanpak

Dit zijn jouw privacy coaches

onderlijn-test

Privacy coaches is opgericht door Annechien Sloots en Angela van der Burg: samen hebben zij meer dan 25 jaar aan privacy kennis en -ervaring.

Zij hebben gewerkt als privacy jurist, ICT-jurist, functionaris gegevensbescherming, privacy officer, privacy consultant, projectmanager en implementatiemanager privacy. Voor bedrijfsleven (van mkb tot multinationals) en overheid.

Annechien en Angela worden bijgestaan door een team van bevlogen, vindingrijke en self-starting professionals, die – net als zij – kijken naar wat er wél kan.

annechien sloots - privacy coaches

Annechien Sloots
Oprichter Privacycoaches

“Omdat ik verschillende rollen heb ingevuld op het gebied van privacy (als jurist, functionaris gegevensbescherming en Chief Privacy Officer) zijn mijn kennis en vaardigheden breed ontwikkeld. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van (junior) juristen en privacy officers. Ik ben gedreven, passievol, een verbinder en weet business, recht en IT aan elkaar te knopen. Mijn stijl kenmerkt zich als pragmatisch. Ik zal een ‘nee’ altijd proberen om te zetten in een ‘ja, mits’ of een ‘nee, tenzij’. Door mijn natuurlijk overwicht kan ik op alle niveaus mensen meekrijgen.”

blank

Annemiek v.d. Kimmenade
Werkstudent

Annemiek is 22 jaar oud en studeert Law and Technology aan Tilburg University. Deze master is gericht op de regulering van nieuwe technologieën, bijvoorbeeld door privacywetgeving. Ze heeft op het gebied van privacy en databescherming verschillende vakken gevolgd, die ze erg interessant vindt door de actualiteit van de onderwerpen. Ze heeft dan ook heel veel zin om aan de slag te gaan als werkstudent bij PrivacyCoaches! In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en familie, loopt ze hard of leest ze graag.

angela van der Burg - Privacy coach

Angela van der Burg
Oprichter Privacycoaches

“Ik heb als privacy consultant en projectmanager veel ervaring in het implementeren van privacywetgeving, de dagelijkse advisering, het inrichten van bewaartermijnen en van het register van verwerkingen, privacy by design en het opzetten van trainingen voor medewerkers. Mijn projecten zijn succesvol geweest omdat ik mensen heb kunnen motiveren, stimuleren en aan het groepsresultaat heb kunnen verbinden. Ik weet doelen te behalen zonder de mens uit het oog te verliezen. Samenwerking is voor mij relaties centraal stellen en samen voor het resultaat gaan.”

blank

Lisa Smaling
Junior consultant

Lisa is 23 jaar oud en woont in Utrecht. Zij heeft recent het Wetenschappelijk Excellentieprogramma aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Momenteel rondt Lisa haar master Informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam af. Haar interesse voor het privacy vak is ontstaan door een research stage en haar master Informatierecht. Lisa heeft het afgelopen jaar veel relevante kennis opgedaan en zij kan niet wachten om dit verder in de praktijk te brengen.

Ons flexibele team

Om direct in te spelen op de vragen van klanten werken we soms ook met een flexibel team. Hierin zitten privacy professionals waar we vaker mee gewerkt hebben en die passen bij ons filosofie. Mensen met ruime ervaring én met een hart voor privacy.

privacy coaches team

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

onderlijn-test

Start typing and press Enter to search