Ga aan de slag met het online programma om zelf AVG compliant te worden.

blank

In 8 stappen, met behulp van video uitleg, checklists en handige templates, zorg je dat je bedrijf voldoet aan de privacy wetgeving.​ Kies voor een losse training of volg het gehele programma.

Introductie in privacy en training voor medewerkers

Deze training geeft een goede basis voor het programma. Daarnaast kun je deze training laten volgen door collega’s, zodat zij meer ‘aware’ worden op het gebied van privacy.

Basis op orde: Het register van verwerkingsactiviteiten

Het register van verwerkingsactiviteiten is een overzicht van alle verwerkingen van persoonsgegevens in je bedrijf. Stap voor stap lopen we samen door de template die je bij deze training krijgt.

Privacy borgen voor de toekomst – Privacy Door Design

Privacy Door design is sinds de nieuwe privacywetgeving als verplichting opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze training leert je dit te borgen.

Leveranciers en privacy: de verwerkersovereenkomst

In deze training leer je over de verschillende rollen die een leverancier kan hebben en welke afspraken te maken. Door de template Verwerkersovereenkomst weet je wat je waar moet invullen, en welke aandachtspunten er zijn.

Transparantie – Je klanten vertellen wat je met hun data doet

Wat zijn nu precies de spelregels rondom een privacystatement? En hoe zit zo’n statement er uit? In deze training gaan we aan de hand van een template privacystatement op al deze vragen in, en stellen we hem samen op.

Rechten van betrokkenen en datalekken

In deze training leer je over de rechten van betrokkenen. Tevens geven wij je handige tips hoe met privacyverzoeken om te gaan. Ook gaan we in op het fenomeen ‘datalekken’. Wat is dat precies en wat moet je doen als je een hebt?

Security & bewaartermijnen

Zonder goede security kun je niet aan de privacyregels voldoen. Maar wat is nu ‘goede security’ vanuit privacy perspectief? Daar gaan we in deze training op in.

Gebruik van persoonsgegevens

In deze laatste training gaan we in op de privacyprincipes, maar dan toegespitst op het gebruik van data.
De focus ligt op de onderwerpen ‘mailings’, ‘inkoop van data’, en ‘website & cookies’.

Meld je aan

Ga vandaag nog van start met het online programma om privacy te implementeren in je bedrijf.

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

blank

ALL PRODUCTS

Enig resultaat