Ook zo’n moeite om goede privacy professionals te vinden?

blank

Iedereen die een goede privacy medewerker zoekt – of dat nu een functionaris gegevensbescherming (FG) is, een privacy officer of privacy jurist – weet dat die schaars zijn.

Het is niet ongebruikelijk om meer dan een jaar te zoeken en dan eigenlijk nog steeds niet de perfecte match te hebben gevonden. Bepaalde relevante kwaliteiten zijn met goed zoeken nog wel te vinden, maar dat gecombineerd met goede kennis van en ervaring binnen het privacydomein? Dat is het spreekwoordelijke schaap met de 5 poten.

Traineeship Privacy

Bij Privacycoaches herkennen we de uitdaging van het vinden van goede privacy professionals. We zien het bij onze klanten, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Gelukkig zijn wij nogal positief ingesteld en proberen we overal een oplossing voor te vinden. Dus ook hiervoor!

Na de zomer starten we met een traineeship, het Privacy Excellence Traineeship. Het doel van dit traineeship: na 1 jaar hebben we mensen opgeleid als ware ze al minimaal 3 jaar werkzaam in het privacydomein. Dit doen we met zeer intensieve trainingen, 1-op-1 coaching en het opdoen van praktijkervaring. We trainen zowel op inhoud als op vaardigheden, zoals presenteren en beïnvloeden. Een zwaar traject, maar wel één met grootse resultaten. En ondertussen doen ze ervaring in de praktijk op en worden kennis & vaardigheden dus direct toegepast.

Geïnteresseerd in het Privacy Excellence Traineeship? Of je nou een goede privacy professional zoekt of er juist één wilt worden: bel ons of laten we een kop koffie drinken.

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

blank

Start typing and press Enter to search