Annechien Sloots beste onafhankelijke Jurist

blank

Zelfstandige juristen en advocaten die uitblinken worden jaarlijks door hun vakgenoten en opdrachtgevers genomineerd voor de DILA. Na een stemronde van de publieksjury worden genomineerden uitgenodigd om praktijkcases en referenties in te dienen bij de onafhankelijke jury, die vervolgens drie finalisten aanwijst. De finalisten krijgen een uitnodiging voor het DILA-diner, dat dit jaar plaats vond bij Chateau Amsterdam, een ‘Urban Winery’ in Amsterdam Noord.

Hier ging de jury met finalisten Annechien SlootsElmira Baghery en Katherine Dutmer in gesprek over hun zelfstandig ondernemerschap als juridisch professional. Daarbij kwamen onderwerpen als innovatie, klanttevredenheid en ondernemerschap aan de orde.

Vertaalslag

Volgens juryvoorzitter Corinne Schot had de jury geen makkelijke taak. “Jullie zijn alle drie heel verschillend en we zouden jullie stuk voor stuk zo inhuren in jullie vakgebied. Jammer genoeg kan er maar één winnen. Vanavond kennen we de DILA 2022 toe aan Annechien.”

Het ondernemerschap dat Sloots aan de dag legt gaf de doorslag voor jury. “Ze is niet alleen gedreven en enthousiast waar het haar vak inhoudelijk betreft, maar is ook actief bezig om van daaruit een vertaalslag te maken naar kleinere ondernemingen. Daarbij werkt ze samen met andere zelfstandige juristen en is ze bezig nieuwe media in te zetten om mkb-ondernemers te helpen om de privacy binnen hun bedrijf op een efficiënte en laagdrempelige manier op orde te krijgen.”

En wij zijn als Privacycoaches trots op deze prijs!!

Het zijn met name de gedeelde waarde van ons bedrijf Privacycoaches: Pragmatisch (van juridisch naar praktisch), Positief (wij kijken naar wat er welk kan) en Persoonlijk (aandacht voor resultaat en mensen) naast ondernemerschap, gedrevenheid en enthousiasme wat er voor zorgt dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en dat we doen wat we beloven.

Privacy vanuit een oogpunt wat er welk kan!!! Met de nodige flair en humor 😊. Neem vooral vrijblijvend contact met ons op.

*zie voor oorspronkelijk bericht mr.online

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

onderlijn-test

Start typing and press Enter to search