Privacycoaches-oprichter verkozen tot beste onafhankelijke jurist

blank

Dutch Independent Legal Award (DILA) voor Annechien Sloots

Wat zijn we trots: ‘onze’ Annechien is verkozen tot de beste onafhankelijke jurist 2022!

Zelfstandige juristen en advocaten die uitblinken worden jaarlijks door hun vakgenoten en opdrachtgevers genomineerd voor de DILA (Dutch Independent Legal Award). Na een stemronde van de publieksjury worden genomineerden uitgenodigd om praktijkcases en referenties in te dienen bij de onafhankelijke jury, die vervolgens drie finalisten aanwijst.

De jury ging met finalisten Annechien SlootsElmira Baghery en Katherine Dutmer in gesprek over hun zelfstandig ondernemerschap als juridisch professional. Daarbij kwamen onderwerpen als innovatie, klanttevredenheid en ondernemerschap aan de orde.

Ondernemerschap en vertaalslag mkb

Volgens juryvoorzitter Corinne Schot had de jury geen makkelijke taak. “Jullie zijn alle drie heel verschillend en we zouden jullie stuk voor stuk zo inhuren in jullie vakgebied. Jammer genoeg kan er maar één winnen. Vanavond kennen we de DILA 2022 toe aan Annechien.”

Het ondernemerschap dat Annechien aan de dag legt, gaf de doorslag voor jury. “Ze is niet alleen gedreven en enthousiast waar het haar vak inhoudelijk betreft, maar is ook actief bezig om van daaruit een vertaalslag te maken naar kleinere ondernemingen. Daarbij werkt ze samen met andere zelfstandige juristen en is ze bezig nieuwe media in te zetten om mkb-ondernemers te helpen om de privacy binnen hun bedrijf op een efficiënte en laagdrempelige manier op orde te krijgen.”

Wij zijn als Privacycoaches trots op deze prijs

Het door de jury genoemde ondernemerschap, haar gedrevenheid en enthousiasme neemt Annechien mee in haar werk voor Privacycoaches. Daarnaast zijn het onze waardes pragmatisch (van juridisch naar praktisch), positief (wij kijken naar wat er wel kan) en persoonlijk (aandacht voor resultaat en mensen) die ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn.

Privacy vanuit een oogpunt wat er wél kan! Met de nodige flair en humor 😊 Neem vooral vrijblijvend contact met ons op als je wilt weten hoe we ons enthousiasme en onze expertise voor jou kunnen inzetten.

*zie voor oorspronkelijk bericht mr.online

Benieuwd wat Privacycoaches
voor jou kan doen?

blank

Start typing and press Enter to search